dimarts, 10 d’abril del 2012

La biblioteca fa 29 anys!!

Sí, sí amics, avui la nostra biblioteca fa 29 anys! Ja està entrant en plena etapa adulta i ens agradarà molt compartir aquesta tarda amb vosaltres per celebrar un dia tan important com aquest entre pastís i contes.

29 anys són una bona colla i des dels inicis l'any 1983 amb una biblioteca petita petita amb pocs llibres fins a dia d'avui amb més de 32.000 documents, més espai i més persones remant a bord d'aquest meravellós vaixell, hem viscut experiències i moments màgics i inolvidables.

Fem camí amb els llibres com a companys i, com cadascun de nosaltres, la biblioteca creix i creix amb les lectures que l'acompanyen, amb tots els contes que s'han escrit i que emmagatzema en els seus prestatges perquè els descobriu com tresors màgics, amb totes les històries que s'han explicat i que les seves parets encara recorden, amb els somriures, les cares d'admiració i alguna que altra trepalleria que ha viscut amb tots vosaltres.


Avui és un d'aquells dies en què, els que hi treballem amb la Mercè al capdavant, estem agraïts de poder gaudir d'un espai tan especial tots els dies de l'any, de compartir la casa del Follet i que ens hi vulgui any rere any, de compartir amb vosaltres amics grans i petits de Can Butjosa aquest camí.

Moltes felicitats a tots!!!
Us esperem aquesta tarda a les 18h per explicar 29 contes a la nostra biblioteca!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada