dijous, 23 de maig del 2013

Tràiler oficial de La Caixa Màgica!

Molts de vosaltres ja coneixeu i heu vist la nostra pel·lícula, "La Caixa màgica", produïda per Adrenaline Films i que es va realitzar en motiu dels 25 anys de la Biblioteca per l'Ajuntament de Parets, amb la col·laboració de Mango i la Fundació Propedagògic.

Però avui us en pengem un trosset en forma de tràiler! Aquells que encara no l'heu vista, teniu l'oportunitat de fer-ne un tastet i venir a la Biblioteca per emportar-vos-la en préstec. Segur que us quedareu amb les ganes de saber com acaba i no us en podreu estar!

El trailer està en castellà ja que va ser seleccionat en el VI Congreso Nacional de Bibliotecas Publicas, a la Secció de vídeos.

 

"Fa molt de temps hi havia un lloc màgic on nens i joves descobrien un món fascinant. Aprenien a escollir bé els llibres, a descobrir el plaer de la lectura i a formar-se com a persones amb l'ajuda dels llibres. Aquest lloc màgic existeix. S'anomena Can Butjosa i és la Biblioteca Infantil i Juvenil de Parets, quelcom més que un centre de lectura, un espai educador i de convivència del qual estem molt orgullosos. Aquí es respira un clima de complicitat en torn al llibre, per viure apassionadament l'aventura que suposa obrir qualsevol volum, amb la voluntat de descobrir i les ganes per conèixer."


Algunes curiositats més:
  • Sabíeu que l'any 2009, la pel·lícula va ser seleccionada i visionada al 42è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya (Sitges) a la Secció no Oficial? Sí! El nostre Follet és una estrella de cinema! Tot i que ell prefereix estar tranquil a la biblioteca llegint un bon llibre que entre els flaixos dels periodistes tot envoltat d'artistes.
  • La pel·lícula té una durada de 13 minuts i està en català i castellà, subtitulada al castellà, francès i anglès, perquè sigui internacional i pugui ser vista arreu del món! On deu haver arribat?


Fins la propera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada