dijous, 25 d’abril del 2013

Llegir és viure infinitat de vides: jornada interprofessional sobre la lectura

Des de la Biblioteca Infantil i Juvenil Can Butjosa, la Biblioteca dels Nens, hem decidit programar una sèrie d'actes que ens permetin celebrar la seva edat -el 10 d'abril complirà 30 anys- juntament amb amics, còmplices i lectors als quals ens sentim units per una manera especial de viure la lectura.

Hem reservat el cap de setmana de l'1 i 2 de juny per dur a terme una Jornada amb el lema del nostre Follet: Llegir és viure infinitat de vides, per trobar-nos amb alguns “professionals diplodocus” que fa els mateixos anys que ella, que comuniquen i donen vida a la lectura. Diplodocus que, treballant amb passió i coherència, han creat petites illes on llegir en llibertat als seus respectius municipis.


Tots ells estan connectats entre si a través d'una filosofia de treball, d'una manera de practicar amb creativitat i ofici, la feina del bibliotecari que va més enllà de les tasques tècniques i que té com a centre de la seva activitat fer de pont entre llibres i lectors.


Què esperem dels què us matriculeu? Que vingueu amb la disposició d'estar junts, de parlar, d'escoltar, de reflexionar, de créixer junts entre vosaltres, tot aprofitant l'oportunitat d'amarar-vos de l'experiència vital dels ponents.


Us convidem a participar a la Jornada on la prioritat són les persones que creixen llegint i on us propiciarem trobades i relacions que perduraran més enllà del temps i l'espai, tot oferint-vos possibilitats d'intercanvi, d'oci, de reflexió... 

Trobareu tota la informació de les jornades (programa, inscripcions, etc.) a: http://llegiresviureinfinitatdevides.blogspot.com.es/

També podeu consultar i descarregar el programa a:
http://issuu.com/bibliocanbutjosa/docs/programacat (català)
http://issuu.com/bibliocanbutjosa/docs/programaspa (castellà)

No us ho perdeu!
Ens ho passarem de conte!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada