dissabte, 20 d’abril del 2013

3r Llibre Gegant


T'agrada escriure històries meravelloses? Et bull la imaginació cada vegada que agafes un llàpis i dibuixes paraules amb el grafit? O bé, ets dels que fan música amb les tecles i componen simfonies harmòniques de paraules màgiques que parlen de món llunyans i secrets, on hi viuen éssers fantàstics.
I és que escriure és així de misteriós, mai saps quan te'n vindran ganes i com t'ho faràs per parar. Les idees apareixen sense que ningú les cridi i s'acumulen fent cua esperant trobar el seu moment fantàstic per ser llegides per tothom, grans i petits, i ballar a la llum del lluna en forma de pirata o gronxar-se entre arbres amb la brisa del vent acariciant-les suaument.

El passat dissabte 16 d'abril, dins dels actes de celebració del 30è aniversari de la biblioteca, vam fer a la una activitat especial, El Llibre Geganton les vostres històries al voltant de les vides secretes del Follet van il·lustrades per alguns dels millors il·lustradors de Catalunya i més enllà, i passar a formar part d'un llibre màgic. Què fa el Follet quan la biblioteca està tancada? Com vivia abans de conèixer la Mercè i els nens? Té una enamorada? Aquestes i moltes històries més les podreu llegir en el llibre que en breu tindrem enquadernat a la biblioteca.

Llibre Gegant 2013

Va ser un dia molt màgic: el pati de la biblioteca es va cobrir de palla, es van penjar garlandes de colors dels àrbres i acompanyats de música suau i inspiradora els infants anàveu escrivint les vostres històries acompanyats de pares, germans o avis. Quan acabàveu, triàveu un il·lustrador i aquest a partir del què els llegíeu i explicàveu, imaginava i expressava amb imatges aquella narració.


Ens van acompanyar 11 il·lustradors fantàstics:
Collage amb obres dels diferents il·lustradors
Collage amb obres dels diferents il·lustradors


Vine a la Biblioteca a llegir el Llibre Gegant i a meravellar-te amb les seves il·lustracions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada