dilluns, 27 de febrer del 2012

Els diumenges del Follet

Bona tarda amics,

Avui el Follet ens ha fet una confessió: ha obert un blog perquè puguem difondre la tasca de la Biblioteca!
El diumenge estava tot content i calentet a la Biblioteca i va estar navegant per internet. Li agrada molt llegir el diari pel matí i estar al dia de noves lectures que puguin ser interessants per la biblioteca. La pobre Mercè els dilluns a primera hora de la tarda sempre troba notetes amb llibres per comprar!!

També li agrada molt tafanejar blogs de cuina perquè és un gran llaminer i els caps de setmana els passa cuinant noves receptes de dolços i pastissos, tot i que ho fa a la cuina de la seva caseta sense escampar ni una engruna per la biblioteca!! No us podeu imaginar com n'és de difícil per ell convertir les mides de les receptes a mides de follet però n'és tot un expert.

I res, xafardegant i xafardegant ha descobert tot de blogs d'altres biblioteques i ha pensat... per què no en fem un nosaltres? I au, aquí el tenim! Vol que ens encarreguem nosaltres però de tant en tant quan trobi un instant de tranquil·litat entre la feina a la Biblioteca i les visites a Ca la Lula, escriurà alguna coseta dels seus records quan la biblioteca era una masia, dels canvis que hi ha hagut en aquests trenta anys o dels seus pensaments més íntims i profunds. Qui sap! Els follets són éssers enigmàtics i ves a saber què els passa pel cap... Veurem amb què ens sorprèn!

Per ara, ens encarregarem nosaltres.
Fins aviat amics!


1 comentari:

  1. M'agraden els diaris, tenen la virtut de connectar-nos des de dins i més si és el del Follet,serà fantàstic. Gisela me n'alegro molt que hagis escoltat la seva proposta i hagis posat mans a la feina! Ha estat un regal també per a mi.
    Visca!!

    ResponElimina